Coming week:

 • Saturday 21 march  : NK Mini’s
 • Saturday 21 march : U15’s  in UTRECHT, , kickoff 11:00, gathering at  09:00 at the clubhouse
 • Saturday 21 march : U17’s against RC Eemland, kickoff 12:00 in Hoorn.

Upcoming events!!          

 • ZATERDAG 21 MAART SUPERZATERDAG. CLUB OPEN from 14:00, CHILI MEALS FOR THE U17 TOUR  supersaturday

Presentation new Jerseys

Last Sunday we received our new teamkits out of the hand of our new main Sponsor  Vector Maintenance Management. The seniors made the new kit to good use in a good game of rugby against RC Waterland. We as Club are proud and happy that we are allowed to wear these jerseys in our games and we would like to thank  Vector Maintenance Management and are happy to epress the values of our sport with their logo on our chests.

clubfoto 2015

uitnodiging

Jeugdactiviteiten comité

Het is al weer enige tijd geleden dat ik Caroline van Trigt had toegezegd aandacht te schenken aan het opnieuw in het leven roepen van het “leuke dingetjes comité” tbv de jeugd…..Denk hier bij bv aan Pasen, Sinterklaas etc etc. Lijkt het je leuk (leden/ouders/vrienden enz) om een bijdrage te leveren aan dit comité (organiserend of ondersteunend), meld je dan aan bij Caroline van Trigt. Stuur een berichtje of bel haar (06-22050497), zodat ze een datum kan gaan prikken voor de eerste brainstormsessie!

USRS2 DUIDELIJK EEN MAATJE TE GROOT

Helaas bleken de precies 15 welwillende spelers afgelopen zondag niet opgewassen tegen het jonge fitte 2de team van de Utrechtse Studenten Rugby Society. RCDH trad aan met maar liefst zeven veertigplussers en een 35 plusser……..Ronald, Ron, Gerardo, Iwan, Erik, Gerwin, Taco en Raymond konden helaas geen potten breken tegen de studenten. De groep met wel aanwezige welwillende jonge spelers bestond voor een groot deel uit minder ervaren spelers. De studenten wisten handig gebruik te maken van de zwakheden bij RCDH en wisten met grote cijfers te winnen. Om toch maar positief te blijven….we konden ondanks de vele afzeggingen toch 15 man bij elkaar schrapen, er werden toch 12 punten gescoord en de onervaren jongeren hebben toch weer een stuk ervaring op kunnen doen. Yens, Rens, Erik Z, Stefan, Job, Rafael en Richard en de oudjes bedankt! De overige 20 spelers misschien nog eens achter de oren krabben en je af vragen of je er echt niet bij had kunnen zijn?

500_posternlbelVan de NRB:

Nederland geeft België een zware tijd.

Het Nederlands Team, nummer 33 van de wereld, heeft nipt een overwinning laten lopen tegen België de nummer 30 van de wereld. Nederland miste 5 kicks op de palen en liet in de laatste minuut van de 2e helft de Belgen over de try line komen.

De eerste helft werd gedomineerd door de Belgen. Na 27 minuten stond België voor met 18-3. Daarna kwam Nederland sterk terug en er werden 2 tries gemaakt in de 34ste en 38ste minuut door Pascal van Overveem. Dit was ook de rust stand.

De tweede helft heeft Nederland de kans gehad om tweemaal door de palen te scoren maar deze werden net gemist. 3 minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Nederland via een Penaltykick van Storm Carroll en nam Nederland de leiding van de wedstrijd met 21-18.

In blessure tijd pakte België nipt de winst door niet voor een gelijkspel te gaan maar voor een try, wat ze lukte in de laatste seconde van de wedstrijd.

Nederland heeft bewezen zich een waardige tegenstander van de sterke Belgen te tonen en gaan vol vertrouwen de komende wedstrijd tegen Moldavië op 28-2-2015 om 15:00 tegemoet.

gay

Eindelijk winst voor Jong

Het was al een hele tijd geleden, maar zaterdag was het dan eindelijk zo ver. De jaarlijkse oud tegen nieuw wedstrijd werd voor het eerst in jaren weer eens gewonnen door de jonge honden. Nadat er eerst 2 x 20 minuten gespeeld was tegen de wat jongere jeugd werd er in de 3de 20 minuten voor de punten gespeeld en was het duidelijk dat het de oudjes duidelijk aan snelheid ontbrak. De wedstrijd werd verdiend door de jonkies gewonnen. Ondertussen was het clubhuis aardig vol gelopen en nadat de spelers zich fris onder de overige vermengd hadden, kon de voorzitter zich richten tot alle aanwezigen voor de traditionele nieuwjaarstoespraak. Zoals gebruikelijke bedankte hij alle vrijwilligers, haalde het afgelopen jaar aan en keek vooruit naar de toekomst. Belangrijkste moment verder was natuurlijk de uitreiking van de Rugby Jutter, welke jaarlijks gaat naar het clublid wat zich het afgelopen kalenderjaar zowel op als naast het veld het meest heeft onderscheiden. Deze eer ging volkomen verdiend naar Iwan Poel. Iwan heeft het afgelopen jaar een grote groei doorgemaakt op het veld en is een gewaardeerde vast kracht bij de senioren. Buiten het veld is hij bestuurslid materieel en accommodatie. Vanuit die rol heeft hij veel zaken ter hand genomen, zo zal zeer binnenkort de hele club in het nieuw lopen. Verder noemenswaardig is natuurlijk het feit dat hij coach van de junioren is. Ik kan nog wel wat dingen opsommen maar dan gaat hij waarschijnlijk nog meer naast zijn schoenen lopen…. Ik hoef verder denk ik niet te vermelden dat het verder een hele gezellige avond  werd.

oud en nieuw12015

Agenda

<<Mar 2015>>
MTWTFSS
23 24 25 26 27 28 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Shoutbox

Name:
Email:
For:  
Mail will not be published
 • dennis
  (Fri. 20 Mar 2015 )
  Hoelaat is de kantine morgen open i.v.m 6 nations????
  Vanaf 14:00 is de kantine open. Vanaf 16:00 is de Chilli warm
 • henk
  (Thu. 19 Mar 2015 )
  Mooi shirtje Iwan. was iets met een aap en een gouden ring……
 • Iwan
  (Wed. 18 Mar 2015 )
  Weet niet wie ze genomen heeft maar super foto’s van de match tegen waterland
 • dennis
  (Sun. 15 Mar 2015 )
  Graag gedaan, op naar de volgende!!!
 • Wout
  (Sat. 14 Mar 2015 )
  Alle vrijwilligers vandaag die klaar stonden onze jeugd weer een fantastische dag te bezorgen, ouders in de kantine, vrijwilligers op het veld, coaches, referees…bedankt !!

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »