PROGRAMMA 

 • maandag 18 juli: aanvang pre-season training jeugd (senioren uiteraard ook welkom).
 • dinsdag 09 aug 1900 uur: wekelijkse crossfit training.
 • woensdag 10 aug 1900 uur: aanvang trainingen senioren (dames en heren)
 • dinsdag 23 aug 2000 uur: dames training Alkmaar
 • donder- en vrijdag 25/26 aug: trainingskamp colts
 • zondag 28 aug: ultimate crossrun Den Helder
 • zaterdag 3 sep: vrienden en familie toernooi
 • zondag 4 sep: trainingsdag/wedstrijd(en) Foeste Moiden (dames)
 • weekend 3/4 sep: jeugdkamp
 • zaterdag 10 sep: 1ste competitie ronde voor cubs/junioren/colts
 • zondag 11 sep: 1ste competitie ronde dames/heren

Jaarprogramma NRB

 

Evenementen RCDH

Het nieuwe rugbyseizoen is aanstaande en voor dat we 10/11 september weer met de competitie gaan beginnen zijn er nog enkele evenementen die ik graag onder de aandacht wil brengen.
De evenementen die ik ga benoemen zijn niet alleen voor actief spelende leden maar ook voor oud- cq niet spelende leden.
Allereerst wil ik graag de Ultimate Crossrun onder de aandacht brengen. Wij ondersteunen de organisator van dit evenement “Lijfstijl centrum Den Helder”      Het evenement zal zondag 28 augustus plaats gaan vinden vanuit RCDH.  De ultimate crossrun is een soort van obstakelloop waarbij individueel of als team        (5 personen) een parcours van 6 of 12 km afgelegd dient te worden. Voor de jongste onder ons (4 tot 10 jaar) is er een kidsrun van ongeveer een 1 km. Uiteraard zouden wij graag zien dat er zoveel mogelijk mensen aan dit sportieve spektakel mee doen en roepen we iedereen op om zich aan te melden voor deelname. Er wordt vanuit de organisatie wel een inschrijfgeld gevraagd. Voor de Kids zal dat 5 euro zijn en voor de overige is dat per team 100 euro (20 euro pp). Voor het inschrijfgeld krijgen de jongste een aandenken en de overige een shirt, aandenken en een broodje hamburger.
Hoe gaan we dit coördineren? Volledige teams en individuen kunnen zich opgeven bij bartvanzijst@hotmail.nl. Wellicht leuk om met je kid de 1 km run te doen en daarna zelf nog even?  Kijk eens om je heen, zoek wat gelijkgestemde bij elkaar, verzin een toepasselijke naam en geef je op! Van de losse individuen of mensen die geen team hebben zullen teams geformeerd worden. Komende weken zal er meer informatie volgen. Houd FB en deze site in de gaten.

Het 2de evenement waar we ook alvast aandacht voor willen vragen is het vrienden en familietoernooi, welke plaats zal vinden op zaterdag 3 september.
Ga alvast aan de gang met het regelen van vriend(jes), vriendin(etjes), familie, collega’s en vage kennissen. Zodat je samen met een andere rugbyer een team kunt maken en deze mensen de gelegenheid kunt geven om kennis te maken met onze mooie sport. Ook omtrent dit evenement zal nadere informatie volgen via FB en de site. Voor een teamopgave kun je mailen met jeroen.aruba@hotmail.com

Dat is was het voor wat betreft de club brede activiteiten!

Uiteraard wordt het reguliere rugby zo langzamerhand weer wakker uit de zomerslaap en zal volgende week vrijdag de reguliere trainingen voor de oudste jeugd en senioren weer aanvangen. Verder benoem ik het trainingsweekend van de colts 25 / 26 aug, het jeugdkamp 3 / 4 sep en de trainingsdag/wedstrijd van het damesteam op 4 sep ook nog even.

Doe je best om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken en tot gauw!

 

Stage talentvolle meiden RCDH

Afgelopen week hebben Saraya en Eline met 6 andere deelnemers van de Rugby Academy NoordWest samen met de academie trainers Mats, Wiet en Tijmen de Stage de Pierre Villepreux gevolgd in Lubersac. Een week lang werd er getraind onder leiding van Pierre en toptrainers van o.a. Toulouse. Alle deelnemers vielen positief of en hebben zich enorm ontwikkeld. Vrijdag na de wedstrijden werd academieganger Daily verkozen tot beste speler van zijn leeftijdsgroep en wonnen Eline en Saraja de prijs voor de grootste ontwikkeling deze week.

Saraya en Eline met de academie in Frankrijk

Saraya en Eline met de academie in Frankrij

 

RCDH talenten onderweg naar Dublin.

De Nederland onder 16 selectie spelers Sean Elands en Jesper van Trigt en de Nederland onder 17 selectie speler Jesper Rabbeljee zijn vandaag vertrokken naar Dublin voor een 2 wekelijkse trainingskamp. Gedurende twee weken zullen ze op het nationale Irish Rugby institute met behulp van een scala aan trainers en adviseurs vooral op persoonlijk niveau op weg geholpen worden om zich nog verder te kunnen ontwikkelen. De stages zijn bekostigd middels het RCDH Wicher Oldeboom Fonds.

De jongens zijn er klaar voor!

De jongens zijn er klaar voor!

Wedstrijd HMS Iron Duke

Afgelopen zondag heeft RCDH zich wederom van de goede kant laten zien. We waren gastheer van het Britse Oorlogschip HMS Iron Duke en hebben met een heel jong tm heel oud (aangevuld met drie man RUSH) team een mooie pot laten zien! De wedstrijd werd uiteindelijk goed gewonnen door RCDH, maar het verschil werd pas in de laatste minuten gemaakt.

Jesper in goede handen...

Jesper in goede handen…

Nieuwe Voorzitter

Tijdens een druk bezochte Algemene Ledenvergadering is er door de leden voor een nieuwe voorzitter gekozen. Sandra Volkers neemt de hamer van Lub Nieuwenhuis over.

In haar eerste toespraak als voorzitter dankte Sandra de ereleden en de scheidende voorzitter voor hun betrokkenheid bij de club en sprak zij de wens uit om allen vooral vaak te mogen zien in het clubhuis.

Sandra Volkers neemt het hamertje over van scheiden VZ Lub Nieuwenhuis

Sandra Volkers neemt het hamertje over van scheidend VZ Lub Nieuwenhuis

Afscheid Rik

.

De uitvaartondernemer en de familie hebben gevraagd om de gehele club te bedanken voor het waardig afscheid wat we Rik hebben gegeven.

Bijdeze!!!

.Uitvaart Rik

 

Rik Herweijer (23 december 1988 - 13 juni 2016)

Rik Herweijer (23 december 1988 – 13 juni 2016)

 

 

 

Agenda

<<Aug 2016>>
MTWTFSS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Shoutbox

Name:
Email:
For:  
Mail will not be published
 • bestuur
  (Sun. 5 Jun 2016 )
  vrijdag avond 1 juli: ALV!!!
  beslis mee hoe je club bestuurd wordt, en kom naar de ALV!
 • wout
  (Wed. 13 Apr 2016 )
  Zaterdag laatste competitiedag voor de jongste jeugdcategorie TBM alle hulp is van harte welkom. Er komen veel teams dus meld je aan !!!
 • Les Bell
  (Mon. 4 Apr 2016 )
  +447931535645
 • Les Bell
  (Mon. 4 Apr 2016 )
  Hi,
  We think we may have left out Boroughmuir flag in the club when we left after our tour match. It was donated by the grandmother of one of the boys. I would really like to get it back if possible.Regards Les Bell
 • Rugby Club
  (Mon. 9 Nov 2015 )
  Belangstellende kunnen voor hun eventuele vragen terecht op infoRCDenHelder@gmail.com

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »